Forum Turystyczne Strona Główna
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Oasis Tours
Autor Wiadomość
Tomasz
Administrator

Wysłany: 2009-09-26, 17:03   Oasis Tours

Specjalność Egipt oraz Tunezja.
W zeszłym roku w zimie Izrael. Mimo plotek o bankructwie biuro funkcjonuje i jak zapewniają właściciele ma się świetnie.

Wasze opinie o Oasis Tours.

Mao 

Wysłany: 2010-03-06, 18:51   

Miałem okazje być z Oasis na wakacjach.
No cóż, kontakt z biurem ograniczył się do odebrania dokumentów na lotnisku i spotkania z mało sympatyczna rezydentką, poza tym nie mogę mieć zastrzeżeń.

Beti 

Wysłany: 2010-03-09, 11:27   

W zeszłym roku trafiłam na last z oasisu. Super Wakacje! Skanes Serail w Tunezji na dwa tygodnie w opcji All Inclusive zapłaciłam ledwo ponad 2 tysiące :) :)

Robert

Wysłany: 2010-04-04, 06:58   

Byłem z Oasisem raz w Tunezji. Może biuro nie ma prestiżu Itaki czy Neckermanna jednak na czym polega kontakt klienta z biurem podczas wypoczynku w Tunezji czy Egipcie?
Było wszystko ok, żadnych zmian godzin wylotu etc, polecam!

Jacaa

Wysłany: 2010-09-04, 09:35   

Słyszałem dużo złego od znajomych, ładny shit, zmiana hotelu, a w zamian hotel z syficzną plażą.
W ramach zadośćuczynienia biuro zabrało klientów na wycieczkę do Hammametu, tylko, że... bez przewodnika!

Anula 
Anula

Wysłany: 2010-09-25, 07:53   

Cześć w tym roku wybraliśmy się na wczasy z Oasis Tour. Do czasu dotarcia do Tunezji wszystko było w porządku. Jednak w hotelu ,lipa okazało się,że zamiast dwóch pokoi, dostaliśmy jeden duży. Szczęście że byliśmy rodziną,ale pomyślcie coby było...Hotel W którym byliśmy w Tunezji toThalassa Shalimar, ogólnie zaplecze ma super,piękny basen, duży ogród, dobre jedzenie ale obsługa to kłamcy i bardzo niesympatyczni ludzie,doceniają tam tylko Francuzów, to oni są dlanich bogami. Wieczorem owszem są animacje,ale dla starych francuzów,mało co nawet po angielsku mówią.Tak więc komuś kto chce się dobrze bawić nie polecam tego hotelu. Poza tym dobrze trzeba pilnować swoich rzeczy, w pokojach kradną nam zabrali telefon i papierosy. Proszę na nich tam uważać. Na ALL liczą ile Ci leją i po czasie wyznaczają normy, minę mają taką że nie chce się tam nic pić.
Ogólnie hotel z klimatem jak w Ciechocinku:)). Rezydentka Oasis,olewa gości, nie było jej przy meldowaniu, człowiek jest zdany na siebie,bez języka ciężko się wykłócić. W momencie odjazdu nikt nawet nie powie Ci dowidzenia a z biura nawet nie sprawdzają czy wszyscy są. Totalna olewka. Radzę się dobrze dopytać i sprawdzać przed wyjazdem czy wszystko jest ok. Ogólnie organizacja i sam hotel dają wiele do życzenia . Pozdrawiam i radzę dobrze przemyśleć sprawę :) :-)

Odpowiedz do tematu