Forum Turystyczne Strona Główna
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Gdzie w tym roku?
Autor Wiadomość
Lamik 

Wysłany: 2010-03-07, 12:28   Gdzie w tym roku?

Witam wszystkich! Gdzie w tym roku można udać się za najniżsżą cenę? W zeszłym roku byłem w Tunezji, czy opłaca się kupować z przedsezonowych promocji?

welosypedka

Wysłany: 2010-03-08, 15:52   

Zależy co oczekujesz za tą najniższą cenę i w jakich wyjazdach gustujesz?
Ja bardzo często jeżdżę na własna rękę, więc nie mam dużego rozeznania w biurach, ale dwa razy byłam z biurem OIS w Czarnogórze i na Krymie i muszę przyznać, że świetna sprawa. Czułam się jak na wyjeździe z ekipą znajomych, a ceny maja na prawdę fajne, na każdą kieszeń. Jak chcesz posmakować odrobiny egzotyki i niezadeptanych ścieżek to polecam Krym, a jeśli jesteś przyzwyczajony do wyższych, już bardziej europejskich klimatów to polecam Czarnogórę:)

Beti 

Wysłany: 2010-03-09, 11:25   

Ja zawsze poluje na ofert last minute, jednak nie wiem jak będzie w tym roku. Kurs euro w porównaniu z zeszłym rokiem spadł więc ceny będą chyba niższe niż w zeszłym.

Beatka 

Wysłany: 2010-03-24, 10:31   

Zwykle mam problem ze zdecydowaniem się tylko na jeden kierunek, bo miejsc wartych zobaczenia jest cała masa. Nawiązując jednak do ofert last minute, to w Itace mają atrakcyjne ceny na przykład do Bułgarii, Tunezji czy Turcji więc jest w czym wybierać.

Ramona 

Wysłany: 2010-03-24, 14:21   

Beti napisał/a:
Ja zawsze poluje na ofert last minute, jednak nie wiem jak będzie w tym roku. Kurs euro w porównaniu z zeszłym rokiem spadł więc ceny będą chyba niższe niż w zeszłym.

Na razie nie widać tych niższych cen...
Byłam w tygodniu w biurze podróży i szczerze mówiąc spodziewałam się trochę niższych cen.

Tomasz
Administrator

Wysłany: 2010-03-24, 15:02   

No nie wiem, z tego co widze to w śmiesznych cenach jest chociażby Tunezja... Egipt zrozumiale obciążony wszędzie jeszcze przed sezonem. Zresztą już teraz pojawiają się jakieś pomruki że w związku z kryzysem Grecy obniżą ceny.

Robert

Wysłany: 2010-04-04, 07:56   

Zdecydowanie Tunezja, wybieram się w tym roku po raz trzeci. Za taką cenę nie spędzi się w Polsce nawet dobrego weekendu!

Odpowiedz do tematu